Myyntiohjeet

Meillä voit seurata myyntiäsi tuotekohtaisesti netissä.

Pöytävuokraus (voi hoitaa myös paikanpäällä liikkeessämme)

1. Rekisteröidy / kirjaudu järjestelmään
2. Varaa ja maksa verkkopankissa
3. Hinnoittele tuotteet valmiiksi järjestelmään
4. Tuo tuotteet myyntiin
5. Voit seurata reaaliaikaista myyntiäsi järjestelmästä
6. Vuokrausjakson päätyttyä tyhjennä myyntipaikka, maksamme tilityksen

Hintatarrojen luominen/tulostus

Syötä tuote- ja hintatiedot netissä järjestelmään valmiiksi, tarrat tulostetaan myymälässä. Kirjaudu tunnuksillasi www.kirpparikalle.net – sivuille.
1. Valitse vasemmalla olevasta valikosta linkki Tuotteiden hinnoittelu.
2. Valitse arkki (tai luo uusi) ja klikkaa Hinnoittele.
3. Tämän jälkeen voit merkitä tuotteet ja hinnat arkille.
4. Kun olet valmis, paina Tallenna.
5. HUOM! Tallennuksen jälkeen palaa Tuotteiden hinnoittelu – näkymään ja klikkaa Merkitse valmiiksi.
6. Kun arkki on merkitty valmiiksi, voimme tulostaa sen kassalla.
7. Hyväksymme myyntiin ainoastaan liikkeessä tulostetut hintalaput.

Hinnoittelu / hintamerkinnät:

Voit noutaa hintatarrat vuokranmaksun ja tuote- sekä hintatietojen syöttämisen jälkeen etukäteen tai tuodessa tavarat myyntiin. Voimme myös postittaa hintatarrat (5€/lähetys). Näin voit seurata henkilökohtaista myyntiäsi reaaliajassa netissä ja myynti kohdistuu aina oikealle henkilölle, myös jälkimyynnin osalta. Emme hyväksy päälle muutettuja hintamerkintöjä. Tulostamme hintatarrat viimeistään tuodessasi tavarat myyntiin. Halutessanne voitte ostaa meiltä myös tyhjiä tarra-arkkeja hintaan 0,50€/arkki. Huomaa, että tällöin myydyistä tuotteista ei näy tuotteen nimeä järjestelmässä, ainoastaan hinta ja viivakoodi.

Täältä löytyy Kalevassa olleita vinkkejä kirpputorimyyntiin.

Myytävät tuotteet / Hinnoittelu:

  • Myyjä vastaa tavaransa laadusta ja kunnosta, mikäli tuote on puutteellinen, se on ilmoitettava hintalapussa. Sähkötuotteiden on oltava toimivia ja Suomessa hyväksyttyjä.
  • Merkitse hintalappuun selvästi tuotteen nimike (esim. Paita M, Farkut 32/34 jne) ja hinta.
  • Muistathan kirppishengen mukaisen hinnoittelun!
  • Huolehdithan viranomaisvelvotteista mikäli harrastat sellaista myyntitoimintaa.

Tuotteet joita EI saa myydä

  • Emme ota myyntiin teräaseita, aikuisviihdettä, piraattituotteita,  elintarvikkeita, alkoholia, vaarallisia aineita, tupakkatuotteita emmekä lääkkeitä. Kaikki laittomuudet ilmoitamme poliisille!
  • Jos henkilökunta havaitsee em. listassa mainittuja tavaroita, ne poistetaan henkilökunnan toimesta.
  • Jos koet epävarmuutta tuotteidesi soveltuvuudesta, kysy ensin!
  • Mikäli kielletyt tuotteet aiheuttaa henkilö- tai esinevahinkoa, myyjä/myyntipaikan vuokraaja on korvausvelvollinen haitasta täysimääräisesti.
  • Sopimuksen allekirjoituksella myyntipaikan vuokraaja vakuuttaa, että myytävät tuotteet ovat hänen omia.

Myyntipöydän täyttö

Tuotteet voi tuoda myyntiin ensimmäisenä myyntipäivänä taikka edellisenä iltana viimeisen tunnin aikana. Arkisin klo 17-18 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 14-15.

Omien myyntien seuranta

Voit seurata myyntipöytäsi saldoa reaaliaikaisesti netistä Kirppari-Kallesta. Järjestelmästä näet ne tiedot mitä olet syöttänyt myytyjen tuotteiden tuotetiedoiksi sekä tarranumerot. Palveluun pääset kirjautumaan omilla tunnuksillasi. Saldotietoja emme anna puhelimitse.

Myyntipaikan ylläpito

Hoidamme yleisen siisteyden. Myyntipaikan vuokraaja on vastuussa oman paikan järjestyksestä. Siisti paikka myy aina paremmin. Jos myyntipaikalle on ilmaantunut muiden tuotteita, voit toimittaa ne oikealle myyntipaikalle tai kassalle. Tarjoamme myyntipaikan siistimispalvelua 3krt/viikko/5€.

Hinnan muutokset

Jos haluat myydä tuotteet myyntijakson loppuajasta esim. puoleen hintaan, ilmoita siitä kassalle. Merkitsemme myyntipaikkasi alennusprosentti-kyltillä ja kassajärjestelmään alennusprosenttisi, jolloin järjestelmä antaa automaattisesti kassalla sinun hintalapuista alennuksen.
Ilmoita aina kassalle kun haluat alennuksen alkavan tai päättyvän. Alennus on henkilökohtainen ja se tulee aina poistaa erikseen. Emme korvaa myöhemmin alennuksella myytyjä tuotteita.

Vuokra-ajan jatkaminen

Jatkaminen on mahdollista netin kautta taikka palvelupisteessämme. Sinun on mahdollista jatkaa pöytävuokraasi samassa paikassa, mikäli siinä ei ole varausta uudelle vuokralaiselle. Vaihtoehtona pöytäpaikan vaihtaminen, hintatarroja ei tarvitse kutenkaan vaihtaa!

Myyntipaikan tyhjennys

Tyhjennys viimeistään viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen liikkeen sulkemista (arkisin klo 17 mennessä sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 14 mennessä).
Tarjoamme lisämaksullista myyntipöydän tyhjennyspalvelua. Älä poista hintalappuja, tarkistamme kassalla kaikki poisvietävät tuotteet. Voit lahjoittaa myymättä jääneet tuotteet meille, ilmoitathan tästä etukäteen, jolloin me voimme hoitaa tyhjennyksen puolestasi veloituksetta.

Tilitykset ja jälkimyynti

Tilitykset maksetaan vuokra-ajan päättyessä tai viikon välein.
Tilitykset tehdään tilisiirtona. Erikseen sovittaessa voidaan tilittää käteisellä. Käteisellä tilittäessä vain henkilötodistusta vastaan.
Jälkimyynnit kirjautuvat 14vrk ajan järjestelmään. Jälkimyyntejä voitte tiedustella kuukauden ajan vuokra-ajan päättymisestä.

Valvonta, tuotevastuu ja peruutukset

Liikkeessä on kameravalvonta, hälytysjärjestelmä sekä hälytinportit. Suosittelemme käyttämään kovahälyttimiä varkauksien ehkäisemiseksi. Tarra- ja kovahälyttimiä voi ostaa kassalta hintaan 0,20 €/kpl.

1Kirppari ei ole vastuussa kadonneista, rikkoutuneista tai varastetuista tuotteista. Pyrimme ennalta ehkäisemään varkauksia omalla valvonnalla ja ilmoitamme varkauksista poliisille. Emme vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun siitä riippumattoman syyn sattuessa.

Mikäli joudut peruuttamaan myyntijaksosi, teethän sen viikkoa (7vrk) ennen jakson alkua, tällöin saat vuokramaksusi takaisin kokonaisuudessaan. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, perimme siitä 10€:n pikaperuutusmaksun. Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti tai myymälään henkilökohtaisesti.