Palvelut

Meillä voit seurata myyntiäsi tuotekohtaisesti netissä.

Viikkovuokrapöydät ovat kuvan mukaisia.

Myyntipöydät

347 myyntipaikkaa viikkovuokralla. Ensimmäisen viikon viikkovuokra on 25€. Mikäli pöytävuokra jatkuu katkeamatta, niin toinen viikko on 25€, kolmas viikko ja siitä eteenpäin olevat viikot ovat 20€/viikko.

Myyntipöydän vuokraan sisältyy mahdollisuus laittaa yksi arvokkaampi (yli 10€) tuote myyntiin vitriinin. Tuotteen tulee olla kooltaan ja painoltaan vitriiniin soveltuva.

Maksun ja pöytävarauksen voit hoitaa myös netissä. Rekisteröidy jos olet uusi asiakas tai Kirjaudu jos sinulla on jo tunnukset.

Tässä kaksi pikamyyntipöytää vastakkain.
Tässä kaksi pikamyyntipöytää vastakkain.

 

Mini- ja pikamyyntipiste

Tällä osastolla on 22 myyntipaikkaa. Myyntipöydät ovat kooltaan hieman pienempiä kuin normaalit myyntipöydät ja pöytiä voi vuokrata lyhyemmäksikin aikaa 3€:n vuorokausihintaan. Pikamyyntipisteeseen voit tuoda rohkeasti myyntiin pienemmänkin määrän tavaraa!

Maksun ja pöytävarauksen voit hoitaa myös netissä. Rekisteröidy jos olet uusi asiakas tai Kirjaudu jos sinulla on jo tunnukset.

Minimyymälä 2m x 2,5m

 

Minimyymälä 2m x 2,5m
Minimyymälä 3m2 kalustettu edestä
Minimyymälä 3m2 kalustettu hyllysivu
Minimyymälä 3m2 kalustettu rekkisivu

Minimyymälät

Minimyymälää löytyy kahta eri tyyppiä. 5 m2 minimyymälä on lattiapinta-alaltaan 2m x 2,5m ja se on reunustettu kolmelta sivulta verkkoseinillä. Minimyymälän voit kalustaa haluamallasi tavalla juuri sinun tuotteillesi sopivaksi. 3 m2 minimyymälä on leveydeltään 2m ja syvyydeltään 1,5m. Toisella sivuseinällä on rekki vaatteita varten kahdessa tasossa, joista alemman tason voi irroittaa ja toisella sivuseinällä 4 hyllyä. Myös lattialle jää mukavasti tilaa isommille tavaroille. Vuokrausjaksot ovat viikon pituisia, joita voit toki ottaa useammankin. Yhden viikon hinta on 5 m2 myymälälle 35€ ja 3 m2 myymälälle 30€. Minimyymälässä käytetään kirppariltamme saatavia hintalappuja samoin kuin pöytämyynnissäkin. Tilitykset maksetaan suoraan tilille kerran viikossa. Minimyymäläpaikan voit varata joko kassalta tai netistä.

Kaksi hyllypöytää
Hyllypöytiä

Hyllypöytä

Hyllypöytä on nimensä mukaisesti myyntitila, jossa on vain hyllyjä. Tilan leveys on 90 cm ja alin hylly on 60 cm syvä, toiseksi alin 50 cm syvä ja kaksi ylintä hyllyä 40 cm syviä. Hyllypöydän vuokra on 15 €/viikko.

Vitriini koruille ja pikkutavaroille
Vitriini koruille ja pikkutavaroille
Vitriini lasi- ja koriste-esineille
Vitriini lasi- ja koriste-esineille
Hyllytilaa
Hyllytilaa
Huonekaluja
Huonekaluja
Valaisimia ja hyllytilaa
Valaisimia ja hyllytilaa

Provisiomyynti

Provisiomyynti on tarkoitettu tavaroille, jotka eivät mahdu myyntipöytään tai pienen koon ja arvon takia on parempi laittaa esille vitriiniin. Provisiomyynnistä löytyy lattiapaikkoja, hyllytilaa, mattopöytä, vitriinejä ja pyörätelineitä.

Myyntiin voi tuoda esim. lastenvaunuja, pinnasänkyjä, syöttötuoleja, sittereitä, turvaistuimia, isompia leluja, kaikenlaiset hyväkuntoiset huonekalut, suksia, luistimia, lumilautoja, potkulautoja, mailoja, kuntoiluvälineitä, käytettyjä polkupyöriä, pyöräilytarvikkeita, pienkoneita (sähkötyökalut, moottorisahat, ruohonleikkurit jne.), työkaluja, autotallin aarteita, astioita, koruja, keräilytavaroita, ym.

Tilaa on kohtuudella, mutta varmistathan ennen suurien huonekalujen tuontia että tilaa on vapaana.

ERIKOISOSASTOJEN TUOTTEISTA VELOITAMME 25%:N PROVISION TUOTTEEN MYYNTIHINNASTA. ERIKOISOSASTOILLE VOI TUODA TAVARAA MYYTÄVÄKSI VAIKKA EI OLISIKAAN VUOKRANNUT MYYNTIPÖYTÄÄ.

 

 

Helppomyynti

Tarjolla on nyt myös helppomyyntipalvelu. Siinä voit tuoda tavarasi meille myyntiin ja me hinnoittelemme ne ja huolehdimme esillepanosta. Myyntiaika on 4 viikkoa alkaen ensimmäisten tavaroiden esille laitosta. Myyntituotosta puolet saat itse ja toinen puoli jää meille. Lisäksi ensimmäisiä tavaroita tuotaessa peritään 24€ hinnoittelumaksu.

Ensimmäisen kahden viikon aikana voit tuoda kerran lisää tavaraa maksimissaan kahden ostoskärryllisen verran, joten kaikkea ei ole tarpeen tuoda kerralla. Alkuun tuotava määrä saa olla maksimissaan neljään ostoskärryyn mahtuvat tavarat. Varaamme pöytiä käyttöön tarvittavan määrän. Tavaroita myyntiin valittaessa on hyvä huomioida kauden sesonki. Talvivaatteet eivät oikein käy kaupaksi kesällä ja päinvastoin. Palveluun saattaa olla myös jonoa. Tullessasi jonoon muista kysäistä arvio, koska tuotteiden tuonti on mahdollista. Pyrimme antamaan arvion noin 2 viikon tarkkuudella.

Tuotavien tavaroiden ja vaatteiden tulee olla puhtaita ja hyväkuntoisia. Sellaisia joita itsekin ostaisit. Huonokuntoiset tuotteet leimaavat helposti muutkin myytävät tavarat, joten jos olet epävarma tuotteiden myyntikuntoisuuden osalta, voit kysäistä meiltä neuvoa tai toimittaa ne kierrätykseen. Emme hinnoittele likaisia, rikkinäisiä tai oleellisesti puutteellisia tuotteita. Sopimusehdoista löydät tuotteet, joita ei saa tuoda myyntiin.

Hinnoittelu tapahtuu kirpputorin puolesta ja kirpputorihinnoittelua noudatellen. Jos tuomissasi tuotteissa on jotain erikoisempaa ja arvokkaampaa, niin siitä kannattaa mainita tuodessa, jotta osaamme huomioida sen hinnoitellessa. Ihan kaikki tuotteet eivät ole vielä meillekään tuttuja.

Muistathan tutustua myös sopimusehtoihin etukäteen.